När man vill operera mer än bröst

Bröstoperationer är än så länge de mest populära ingrepp som vi gör, enligt statistik från branschen. Det är otroligt många som inte är nöjda med sina bröst, och tänker att de blir bättre om man fyller ut dem. Problemet är bara det att del allra flesta bröstoperationer ser likadana ut. Dessutom syns kanten kring brösten där man har opererat dem, vilket gör att utomstående snabbt kan se om man har opererade bröst eller inte.

Utvecklingen har varit snabb sedan man först gjorde bröstoperationerna tillgängliga för var man och kvinna. Numera opererar man faktiskt mer än brösten, eller opererar och opererar. Numera kan man utför ingrepp i kroppen utan narkos, utan operation och med metoder som inte inbegriper långa konvalescenser.

Få fina ögon utan hängande ögonlock

Det kan kännas som ett svårt arbete, att lyckas med att göra ögonlock så att de inte hänger ner. Men hittar man en duktig kirurg som kan hantverket med att kunna avlägsna ögonlock som är för mycket. Den nya metoden går ut på att man använder en elektrisk skalpell. Det som är bra med de elektriska skalpell är att de inte ger några synliga ärr. Åtminstone inte några som man ser på långt håll. Dessutom i och med att man inte behöver skära så djupt, så kräver inte ögonlocksplastiken någon lång konvalescens. Vill man kan man få narkos, om man kanske tycker det är otäckt med att vara vaken under operationen.

Viktigt ta det lugnt efteråt

När man sedan har gjort sin operation är det viktigt att ta det lugnt efteråt. De närmaste dagarna efter ögonlocksoperationen bör man bära solglasögon så att inte ögonen behöver ansträngas om det är soligt väder. Det är bra att vara sjukskriven den närmaste tiden och inte vara så aktiv. Att träna kan vara en bra sak att avstå från under den närmaste tiden, liksom att gå i bastun och bada i pool. Man bör heller inte ge sig ut och festa under den närmaste veckan efter operationen. Dessutom är det heller inte så roligt att gå ut och festa med bandage för ögonen. Dessutom bör man tänka långsiktigt när det kommer till skönhetsingrepp. Helst ska de hålla för så lång tid som det bara är möjligt. Att vara rädd om de sår som man får, så att de inte bildar ärr i ansiktet är ju mycket viktigt. Här gäller det att handla klokt och inte utsätta sig själv för onödig fara. Läs mer om ögonlocksplastik på: https://www.ögonlocksplastikstockholm.se.

4 Oct 2019