Med Fillers kan du få olika behandlingar

Den som väljer att injicera olika sorters Fillers i sin kropp kan på det sättet få olika behandlingar. Med Fillers kan du rätta till kinder, om det är någon som har alldeles för tunna kiinder och vill fylla på extra gosiga kinder. Du kan rätta till läppar, om det är så att du har alltfö strama läppar, du kan rätta till rynkor i pannan med fillers och mycket annat. Här ska vi gå igenom vad, hur och när man kan rätta till det man itne är nöjd med i sitt ansikte eller på kroppen med Fillers.

Läppar

De flesta tänker på läppförstoringar när man talar om Fillers. Ibland kan man se sämre varianter på Fillers. Då har man injicerat alldesles för stora mänger Fillers för att det ska bli snyggt. Med Fillers är det så att man bör injicera lite i taget och under en längre tid, så att läpparna inte blir för stora snabbt, utan inner vänja sig vid det nya material som Fillers innehåller.

Pannan

Har man en väldigt klar och tydlig rynka i pannan, eller flera små sådana, kan man injicera Fillers i pannan som slätar ut rynkan, eller rynkorna. Då injicerar man hyaluronsyra som snabbt bryts ned i kroppen och som är naturligt och kroppseget ämne. Kroppen stöter inte bort ämnet, vilket den annars gör med farliga och ontaurliga ämnen i kroppen. Sådant är till exempel alltid risken vid transplantationer.

Kinder

Har man insjunkna kinder, kan man fylla dem med Fillers, så att de lir gosiga och nätt runda på nytt. Här används Fillern till att ge ansiktet ett hjärtformat utseende, och motverkar ansikten som är lite långsmala till formen. Pröva gärna om du inte är nöjd med din ansiktsform. Fillers kan göra stor nytta här. Har man till exempel rynkor mellan näsa och mungipor vill man gärna släta ut dem. Man kan även ha drabbats av fina, men synliga rynkor kring munnen. Då kan man med hjälp av Fillers släta ut dem.

Haka

Har man rynkos på hakan kan man fylla ut i rynkorna så att de slätas ut. Här kan man återställa elelr forma om ansiktsformen på önskat sätt.

Ögon

Har man många rynkor kring ögonen, kan man här återställa det ursprungliga utseendet kring ögonen med Fillers. Här kan man anävnda Fillers till att återskapa höga kindben, släta ut hela området kring ögon och kinder så att det blir släta och fina på nytt.

13 Aug 2018