Konstis för aktiviteter ute och inne

Vill du ha en isbana att åka på, som inte påverkas av väder och vind? Och som går att ha både inomhus och utomhus? Då är det en konstis som du ska satsa på.

Det är många som tycker att aktiviteter på is är det stora intresset och är fullt beredda på att utföra sin aktivitet i kyla och stundtals utmanande väder. Men det kan vara trist att vara inställd på att exempelvis ha en bandymatch och sedan få se den ställas in på grund av smältande is.

Vet du däremot att du alltid kommer finna en perfekt is att aktivera dig på, så kanske du slår på stort med ditt intresse. Och för att kunna nå perfektion är det mer eller mindre ett måste att antingen lägga stora resurser eller satsa på en konstis.

Perfekt åkning på konstis

När man hör ordet konstis så kanske det kan skapa oro gällande hur bra det är att åka på. För hur kan något syntetiskt ersätta naturens egen produkt? Men idag finns det så pass bra produkter att du knappt kommer märka att det är tillverkad is som du åker på.

Det finns till och med de som tycker att konstis ger en smidigare och säkrare åkning och att det är lättare att få en jämn och perfekt yta, jämfört med vanlig is. Men fördelarna slutar inte där. För det finns även många fördelar med konstis när det handlar om driften. Där man exempelvis slipper ha kylmaskiner och ett ständigt underhåll.

Hitta mer information om konstis hos konstis.se.

4 Jul 2023