Hitta yoga i Stockholm

Har du också hittat den sköna träningsformen som yoga ger? Det som är så bra med yoga är att du blir både starkare och vigare utan att behöva träna så hårt. Snarare är yoga väldigt skön att göra för kroppen. Man sträcker på hela kroppen, armar, ben, ryggen och magen, men inte på ett skadligt sätt. Man får en lika vig kropp som en dansös, utan att behöva göra alla dansövningar. Man behöver inte sparka fotboll, spela basket eller jogga, men får en kondition som är lika bra. Man behöver inte gå till gymmet för att lyfta tyngder men blir lika stark, om inte starkare av yoga.

Yoga gör underverk med kroppen

Hur är det möjligt? Jo, alla yoga-övningar gör att man efter flera års träning, till och med kan lyfta sin egen kroppstyngd. Efter flera års träning, så kan man gå ner i spagat (om man nu vill det). Yoga är en sådan träningsform att man blir smidigare, starkare och vigare medan man håller på. Yoga är nämligen utformad så att ju längre man håller på, desto vigare, smidigare och starkare blir man utan att man egentligen anstränger sig. Om man fokuserar på den egna kroppen och lyssnar på vad den vill och vad man själv klarar av, så kommer man att kunna göra allt mer med sin kropp. Man får ingen träningsvärk efter yoga. Istället blir man av med smärta i kroppen när man tränar yoga.

Yoga passar alla åldrar

Därför passar yoga alla åldrar. Den som är gammal och svag kan göra yoga eftersom den är så pass skonsam. Även barn, som av naturliga skäl är mjuka och viga, kan göra yoga då det är så pass lätta övningar. Är man stel av ålder passar yoga väldigt bra. Alla gör övningarna utifrån det som man själv klarar av. Det är ingen tävling, och man måste inte jogga, springa, hoppa eller slänga benen, istället sitter eller ligger man ner och gör olika hälsosamma övningar på matta. Som tur är finns det alltfler ställen som erbjuder yoga-övningar och som gör att vem som helst i Stockholm, till exempel kan hitta sitt ställe som ligger nära ens bostad för att kunna börja med yoga-övningar. Här finns ett ställe som erbjuder yoga i Stockholm.

30 Jul 2019