Hitta en bra frisör i Sollentuna

Vem vill inte vara snygg i håret, oavsett frisyr? Det vill nog de allra flesta, men att hitta en frisör i Sollentuna som man klickar med kan vara svårt. Kika vidare här nedan för lite tips!

Det knepiga med frisörer är att de alla är så olika. Ja, men självklart så kan de basic klippningar och färgningar av olika slag, men det måste klicka mellan kund och frisör för det allra bästa resultatet. Det anser nog de allra flesta. Finns det ingen förståelse mellan kund och frisör så är det ju svårt att få ett resultat som man kan gå därifrån med och verkligen känna sig nöjd. Man vill att den frisör i Sollentuna som man väljer att gå till ska förstå hur man vill ha sin frisyr och att denne ska sitta inne på den kunskap som krävs för just den frisyr som du vill ha.

Frisör med det lilla extra

Man är ute efter en helhetsupplevelse när man går till frisören. Allting ska fungera. Det ska som ovan sagt klicka mellan kund och frisör. Men det ska även vara en lyx att gå till frisören och sätta sig i stolen. Kanske bli serverad en kopp kaffe under tiden som man blir klippt. Schamponering och styling före och efter att man har blivit klippt är också en del i det hela. Detta är sådant som gör att man som kund känner sig så nöjd som det möjligt bara går. När man väljer frisör så väljer man oftast den som man känner att man får det lilla extra hos, som den där koppen kaffe till exempel. Det lilla gör det stora, i slutändan.

Klipp, färg eller uppsättning

Man kan gå till frisören och få både det ena och det andra gjort idag. Det är oftast inte bara en traditionell klippning som man går och får gjort. Nu för tiden färgar de flesta håret. Kanske salongen erbjuder annat också som till exempel färgning av bryn och fransar eller håruppsättningar till olika evenemang. Många beställer till exempel tid för att få håret uppsatt inför att de ska gå på bal eller i samband med bröllop. En bra frisör ger en helhetsupplevelse till kunden, så att kunden kommer igen och igen men även rekommenderar den specifika frisören till vänner och bekanta. En frisör med dåligt rykte blir aldrig särskilt långvarig. Ett dåligt rykte sprids fortare än vinden oftast, så man ska vara mån om att ge sina kunder sitt bästa.

23 Jun 2020