Har du skadade tänder så kan du få leendet återställt med tandimplantat i Malmö

Lever du ett aktivt liv så kan skador på dina tänder ha uppstått som påverkar din livskvalitet på flera olika områden. Med tandimplantat som görs i Malmö så kan du få livsglädjen tillbaka.

Spelar du ishockey? Har du varit med om vilda kvällar på nattklubben? Vad du än kan vara med om i livet så kan det innebära skador för dina tänder som kan ha en förödande effekt på din livskvalitet. Tycker du det ilar till i sprickan i den där tanden? Har du funderat på att ersätta tänder med tandproteser men inte hört lysande recensioner om dem? Då kan tandimplantat vara något för dig. De kan snabbt accepteras av din mun som om de vore dina egna tänder till skillnad från tandproteser som aldrig riktigt blir som vanliga tänder.

Tandimplantat sker med ”the cutting edge” av vetenskapen

Mottagningen för tandimplantat i Malmö använder sig av modern utrustning som förenklar alla ingrepp. Först får du en gratis konsultation för att se om du är en lämplig kandidat då tandimplantat inte är för alla. På konsultationen får du reda på detaljer om ingreppet. Kostnaden är ganska stor och därför får du också information om alternativa behandlingar. Annars har tandimplantat många fördelar, som att du sköter dem som vanliga tänder och de kan accepteras av din mun och bli som dina andra tänder. Ta chansen till en konsultation och få reda på om tandimplantat är något för dig.

11 Feb 2022