Egentiden är värdefull

Tid för sig själv - det är någonting som dagens föräldrar sällan skådar. Lite egentid då och då gör en bara till en bättre förälder och är något som många behöver tänka på att unna sig lite mer.

Den tiden som föräldrar idag lägger på sig själva är i stort sett obefintlig. Det är mycket med jobbet, barnens aktiviteter efter jobbet och skolan och sedan ska hemmet se till att hållas rent och städat plus att maten ska stå på bordet när alla kommit hem på kvällarna. Det är mycket att hålla reda på och bolla med när man är småbarnsförälder, men det är även viktigt att fundera över hur mycket tid som man ger till sig själv. Egentiden är värdefull och behöver försöka klämmas in lite då och då för att man som förälder ska kunna vara den bästa föräldern som det möjligt bara går.

Många glömmer idag bort sig själva

Att tiden knappt räcker till för vad som behöver göras hemma, på jobbet och med barnen, det vet de flesta föräldrar om. Men det är så himla viktigt att försöka att tänka på sig själv och sin egen tid, den man spenderar helt ensam bara med sig själv och kanske en god bok. Många, både kvinnor och män, gillar hudvård och att ta hand om sin hud och sitt yttre. Vad kan väl då vara bättre än att unna sig lite tid för en behandling av ansiktet, under sin planerade egentid iväg från familjen? Man får inte glömma bort sig själv och att ta hand om sig. För många är hudvårdsrutinen viktig och man är mån om sitt utseende.

Ett lyft för välmåendet

Det är många som väljer att göra ett så kallat ansiktslyft idag. Det ger ett litet lyft för hela utseendet och då särskilt ansiktet först och främst. Ett ansiktslyft är idag inte vad det har varit förr, där kändisar var de enda som kunde få sådant gjort och där resultatet sedan blev horribelt. Idag är det många som gör detta, även vanliga svenssons. En människas hela självkänsla och självförtroende kan lyftas bara genom att göra ett ansiktslyft. Det är många som känner sig annorlunda på utsidan mot vad de gör inuti och då kan ett lyft av ansiktet vara en god idé att göra. Det görs på ett skonsamt sätt med bästa resultat i åtanke, återhämtningstiden är minimal och ingreppet är nästintill smärtfritt.

10 Apr 2020