Beställa från en cateringfirma är smidigt

Varför stressa i onödan när det inte behövs, var Erikas motto. Därför gjorde hon inte som de andra i syföreningen utan beställde fika från en cateringfirma.

De hade blivit fler och fler i den lilla syföreningen men det hindrade inte damerna från att försöka bräcka varandra i fika. Nu var det ju inte så ofta de behövde baka, då de var tio stycken, men ändå. De märktes att de nyare vart stressade när det var deras tur att ha hand om det åtråvärda kaffebrödet.

Det hade gått så långt att det inte var roligt längre utan gav alla ont i magen, även om ingen skulle erkänna. Så kom turen till Erika som varit med i föreningen sedan start. Ingen hade ännu smakat hennes fika och väntade förväntansfullt på dagen då det var dags. Erika hade dock inte stressbakat utan hittat en bättre lösning.

Cateringfirman levererar igen

När de alla suttit och sytt en timme gick Erika ut för att ordna fikat för kvällen. Hon stängde dörren om sig så att ingen kunde se. När de kom in hummades det nöjt bland damerna. Där stod en vacker gräddtårta med frukttopp, ett fat med glutenfria mockarutor samt ett separat fat med småkakor.

Gruppen var snabb att berömma hennes fantastiska bakkonst. Men Erika skrattade bara och erkände att det var en cateringfirma i stan som ordnat allt. Hon hade bara åkt förbi och hämtade allt innan hon kom till deras träff. Först blev många bestörta. Sedan kunde man se hur lugnet spred sig i rummet när de insåg att även de kunde göra likadant.

Läs mer kring en cateringfirma, gå till denna sida: https://www.cateringfirman.se/ 

28 Feb 2023