Att arbeta som frisör på Kungsholmen

Det finns många frisörer i Stockholm varav flera av dem håller till på Kungsholmen. En plats som är lätt att nå och komma till med både bil, T-bana eller varför inte helt enkelt ta bussen?

Att arbeta som frisör innebär att du dagligen tar hand om folks frisyrer. Ett heltidsarbete som aldrig tar slut då människans hår oupphörligt fortsätter att växa och förändras över tid. Dessutom finns det så många nya trender när det gäller hår så din kundkrets kommer hela tiden vilja testa det som är nytt.

Utöver själva frisyren handlar det om att lägga färg och att tvätta och vårda håret efter bästa förmåga. Du som frisör på Kungsholmen kommer möta mängder med olika människor så att vara en god människokännare är ett plus när du arbetar.

Gå till Kungsholmen för att hitta din frisör

Letar du efter en frisör är Kungsholmen ett bra ställe att vara på. Här kan du hitta någon som villigt sätter saxen i ditt hår eller fyller alla stråna med en passande eller kanske mer spännande färg än den du redan har.

Det är också väldigt vanligt att du får bra råd om hur du ska sköta om ditt hår så det behåller lyster och lockar eller ligger rakt och slätt. Kungsholmen ligger så nära centralstationen att många hittar hit vare sig de är permanent boende eller på genomresa. Tack vare det kan det vara så att det finns fler frisörer på Kungsholmen än andra delar av city.

Här finns en frisör på Kungsholmen: frisörkungsholmen.se

9 Aug 2021